"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lauantai

Miten sitä aina kuvittelee, että osaa ajoittaa tekemisensä "oikein"? Tännekin tämä kirjoittaminen on aivan sairaan mukavaa, mutta sitten, kun aloittaa sen kirjoittamisen niin sen tekstin tuottaminen on maailman vaikeinta. Nytkin menneellä viikolla olisi ollut monia useita hetkiä tehdä päivityksiä ja kun on aloittanut tekemään postausta, niin ei synny mitään tuloksia.

Viime aikoina tuli koettua pari sellaista asiaa, joita en ollut aikaisemmin tehnyt.. Koulussa meillä oli iltaravintola, johon oltiin suunniteltu oma menu ja yhtenä vaihtoehtona meillä oli hirvenpaistia.. Tuli siinä sitten ensimmäistä kertaa leikattua "jöllistä" kalvoa pois. Oli kyllä niin oma hommansa että :D

Sain muuten hankittua salijäsenyydenkin! Tuli sitten heti kokeiltua infrapunasaunaa ja oli kyllä omanlaisensa. Muuten kyllä tuli takapakkia tähän liikunnalliseen elämiseen: fysioterapeutilla tuli käytyä pari viikkoa sitten ja ei tullut hyviä tuomioita. Oikean käden haukkarin molemmat päät ovat tulehtuneet, alaselkä on tulehtunut ja penikkatauti vaivaa.. pelkkää lepoa tiedossa. Tässä olisi ollut vielä muutama viikko reenejä jäljellä, mutta nyt ne menee kotona ollessa.. Ehkä saisin koulutehtävät tehtyä nyt ajoissa.. tai sitten en. Ei kiinnosta koulu tällä hetkellä yhtään, vaikka ehkä pitäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti