"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Pakkaspäivä

Voi ei täällä on niin kaunista, sellanen + 5 asteen pakkanen, vähän lunta, ja mikä parasta, aurinko lämmittää. Tää viikko on tosi kiireinen ja monimutkainen, synttäritkin ehdittiin jo perua ja siirtää ensi viikolle, scheisse vaan raikaa, ja kissat pyrkii sisälle kun on niin kylmä. Ja ne ei todellakaan oo sisäsiistejä, joka nurkan takana on yllätys odottamassa, kuten tänään aamulla oven edessäni. Ja kysymys kuuluu, että kuka ne päästää sisään? En ainakaan minä. 

Pakko ottaa parin kuukauden välein itsestäni kuvia todisteena siitä että olin oikeasti täällä.  Näytän tässäkin kuvassa tosi oudolta. 
Tykkään, oon alkanut taas lukemaan, ja on kyllä ehkä maailman typerintä ostaa pokkareita, mut  muuta vaihtoehtoa ei oo. Se on sit toinen juttu mitä niille tapahtuu sitten vappuna, tai sitten kun joku tulee tänne niin saa viedä mukanaan. Ja vasemmallahan pilkottaa itse Nälkäpelin kansi.... luin senkin. 


Tehtiin oikein virallinen viikkosuunnitelma yhdessä, kun on niin hullut aikataulut. Tykkään kun toi äiti on tosi järjestelmällinen, ja jaksaa nähdä vaivaa, koska muuten olisin kyl ihan hukassa et kuka menee missäkin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti