"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


tiistai 11. joulukuuta 2012

Crazyt bileet eli Leonardon kaverisynttärit

 Siis muistatteko te ne ajat kun pidettiin vielä vanhoja kunnon kaverisynttäreitä? No siis mitä minä muistan, niin ollaan me kyllä ala-asteen bileissä riehuttu, mutta en kyllä muista joukkotappelua tai ihan mieletöntä melua. Vaikka Leonardon synttäreillä oli vain 9 vierasta, niin meno kyllä yltyi niihin mittoihin, että mun teki mieli itkeä, vaikka paljon kestänkin. Mutta Leonardo oli kuitenkin bileisiinsä hyvinkin tyytyväinen, ja sehän oli tärkeintä. Mulle kyllä tulee taas vuoden tauko yli yhdestä ala-asteikäisestä kerrallaan, en vaan kestä kun on se pojat vs. tytöt asetelma, pojat osaa vielä kiljua, kiitos luojalle että se taito katoaa sitten vanhemmalla iällä, ja sitten on coolia juoda liikaa limsaa ja riehua ihan hulluna sokerihumalassa. En pysty tapahtunutta analysoimaan enempää ennen kuin kuuloni on palautunut, mutta tässä muutama kuva juhlallisuuksista.

Leonardon Woody-kakku! Sitä onneksi jäi niin voin syödä sen illalla loppuun. 

Spiderman-laseja, how cool is that!

Aikuisten bileet keittiössä. Tällä perheellä on ihan hurjan kivoja perhetuttuja, jotka aina sillon tällön poikkeilee täällä. Oli muutenkin kiva, et kun vanhempia poikkes käymään kanssa, niin niille tarjottiin kans olutta/muuta ruokaa/ tarjottavaa ym.  Suomessa vaan lapset heitetään synttäreille ja painutaan meneen äkkiä... Toisaaalta kyllä ymmärrän senkin. 

Ja hämsymiesteema jatkuu... haha. 

Ohjelmana synttäreillä oli vaan pullonpyöritys, ja kun pullo osui sinuun, niin piti antaa Leonardolle lahja. Sillain hillitysti vuorollaan. No ei, loppujen lopuks kaikki makas maassa päällekäin ja riehu ja kilju. Sitten toisena ohjelmanumerona oli ilmapallojen heitto tikalla seinästä, ja sitten siellä ilmapallon sisällä oli karkkia, jotka sai sitten kun osui ja pallo rikkoutui. Sekin tosin päättyi väkivaltaisuuksiin. Sitten Leonardon huoneessa soi musa ja diskopallo pyöri, mutta no eihän kukaan tanssinut, vaan kaikki riehu kerrossängyssä, jouduin irrottamaan pari lapsosta toisistaan, koska meinasi käydä huonosti... Jeez sitä energian määrää. Never again, en halua lapsia, en halua alalle jossa on lapsia, enkä vieraile lasten synttäreillä, tuun vaan kylään jos on joku hyvä tyyppi kyseessä. Mutta siis lapsilla oli tosi hauskaa, siinäs painii niin kauan kun ei ketään satu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti