"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


tiistai 4. joulukuuta 2012

trolololoo

Eli siis mua oltiin jo peloteltu monta viikkoa sillä, että jossain vaiheessa mun pitää vaihtaa huonetta tonne perheen isän äidin puolelle (nää asuu samassa talossa, mut tiukasti eri puolilla, mummo on kuulemma perheen äidin mukaan hieman sekaisin, eikä halua että lapset käy sen puolella usein.) Ja siis syy jäi (yllätys) myöskin hieman epäselväksi, kun hienosti tätä kieltä ymmärrän, niin mun ymmärryksen mukaan mun ja perheen vanhimman pojan (joka asuu muualla) huoneet jotenkin yhdistetään, ja sinne tulis asumaan joku työntekijä. Mut ei morjens tää uus huone on ihan kauhee, siis en edes pysty linkittämään tästä kuvaa. Siis ehkä mauttomuuden huippu, suoraan joltain 80 luvulta, kaikki huonekalut ihan hirveitä, vähän kaappitilaa, vähän tilaa ylipäätänsä. JA nettikin toimii vaan yhdellä palkilla, eli siis... itkettää. Ja nää on tälläsiä asioita mistä ei sillain voi valittaa. Paitsi nettiyhteys. Vaatii vähän totuttelua, rakastin mun vanhaa huonetta, isot kaapit ja hyvä sänky. 

Tänään oltiin taas noiden ravintolassa syömässä päivällä, ja se oli ihan täynnä porukkaa!! Ja kyllä vähän hävetti, tai kun noilla oli uusi kokki töissä, niin ruoassa kesti hirveen kauan ja se ei ollut kovin hyvää. Mutta Leonardo veti kyllä päivän pohjat, se istui baaritiskillä ja rämpläs iskänsä puhelinta, missä on paljon kuvia, kaikkea vauvakuvista humalakuviin ja niin... siis ihan kaikkea. No, sitten siihen tuli seurue maksamaan, ja Leonardo tietty alko esittelemään kaikkia otoksia sille seurueelle, yritin olla sillain, hei Leonardo katotaan kuvia yhdessä, niin sit tuli kuva missä gorilla näytti keskisormea, ja sit se vaan näytti eka sitä kuvaa niille asiakkaille, ja oli sillain hahahaha kattokaa, ja sit ne nauro ne asiakkaat, sit tuli kuva mis perheen iskä oli rannalla kalja kädessä typerä ilme naamalla (tässä vaihessa muakin nauratti vaikka en olis saanu nauraa), ja tottakai Leonardo näytti senkin kuvan niille asiakkaille. Sit se vielä molempien kuvien kohdalla se kysy isältään jotain tyyliin "apina?" "Turkista?" Iskä ei kovin paljon tästä tilanteesta tykännyt, oli ihan pinna kireenä, olisin mäkin ollu, hienosti tuli nolattua, mutta mä nauroin mielessäni. Ja uskokaa tai älkää, vaikka yritin kaikkeni, että olisin tämän tilanteen estänyt, en onnistunut, Leonardon tottelutaidot on välillä hieman hukassa.  Näin viihdytät asiakkaita näyttämällä noloja kuvia ravintolan omistajasta.

Ps. Elämä alkaa voittaa täälläkin, lunta sataa vähän koko ajan ja kaupassa on ihmisiä, jee jee! En usko kuitenkaan elämään ennen kun kuulen jotain muuta kieltä kun saksaa täällä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti