"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


maanantai 10. joulukuuta 2012

”Så där får man bara inte göra”

No, olettekin varmaat jo huomanneet, miten lempimieheni Chris O'Neill on alkanut Ruotsin kuningashuoneen Arto "tuksun mies" Länsmaniksi. Tällä hetkellä kun Ruotsissa juhlitaan Nobel-voittajia, Chris päätti ensimmäiseksi feidata kaikki juhlatilaisuudet, ja toisekseen näyttää paparazzeille keskisormea samalla kun ulkoilutti pienen pientä jackrusselinterrieriä menneellä viikolla. 

IS
Nobel-gaala on vuosittain miltei tärkein kruunupäiden esiintyminen Ruotsissa, ja ihan syystäkin Chrisille ollaan tästä asiasta suututtu, kuten Aftonbladetille avautunut kuningasperheen ystävä  "Chris verkar inte ha förstått sin roll. Han gör helt fel, säger Herman Lindqvist, historiker och vän till kungafamiljen." No, sitä saa mitä tilaa, sanon minä, jos näyttää keskaria Ruotsin kuningasperheelle (ja erityisesti spekuloivalle kansalle), niin kyllä sitä saa myöskin takaisin näyttää. Suomessakin ollaan suututtu, ja lempimediani (ja luotettavin sellainen) Ilta-Sanomat tekikin kyselyn siitä, kestääkö parin rakkaus (muistatteko, kyseenalaistin tämän jo muutama kuukausi sitten!!), ja tulokset ovat tällä hetkellä seuraavat: 



Kyllä, tämä rakkaus kestää  
7%


Tokkopa kestää  
48%
Mies luikkii karkuun ennen alttaria  
45%


    


Ja ääniähän oli annettu kopioimisen hetkelläni 13868 kappaletta, joten mun mielestä asia olisi nyt hyvä ratkaista niin, että Chris tulisi luokseni Serfausiin hiemaan laskettelmaan, ja Madde jäisi suomalaisten miesten helliin hyväilyihin, sillä luotanhan Ilta-Sanomien lukijoihin enemmän kuin omaan äitiini. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti