"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


perjantai 14. joulukuuta 2012

Iskuyrityksiä ja uusi työnkuva

Perheen äitini ilmoitti eilen, että tehdään vähän poikkeusjuttuja joulukuussa, koska... no, se haluaa mielummin siivota kun olla lasten kanssa, minkä ymmärrän kyllä ihan hyvin, Lucy on niin monsteri että vähemmästäkin hermot menee. Kaikella rakkaudella. Eli siis nyt loppukuun aikana mun tarvii tulla töihin vasta klo 12.30, tai mun täytyy sillon olla hakemassa Leonardoa koulusta, mikä on tosi jees. Sitten me mennään yhdessä syömään aina noiden ravintolaan, ja... siellä on törkeen kuuma tarjoilija ja muitakin ongelmia. Avaudun näistä myöhemmin. Sitten musta tuntuu että kuulin hieman väärin, eli äiti sanoi myös että mun tarvisi vaan silittää tarvittaessa vaatteet illalla, ja se tekis kaikki loput hommat. Makes no sense, en ymmärrä että onko tämä totta ollenkaan. Eli siis nyt olisin vaan lapsien kanssa iltapäivän + vahdin sitten illalla niitä, eli katon telkkaa/silitän/dataan/nukun. 

No, eilen en kyllä nukkunut illalla ollenkaan, Lucy päätti herätä yhdentoista maissa, ja sitten se ei ees itkeny, se vaan ihan normaalisti tuijotteli, ja oli tosi pirteä, vähän silmät vaan seiso päässä. No, yritin saada sitä sitten takasin nukkumaan, lauloin varmaan tuhat laulua, jopa Bohemian Rhapsodyn (en keksiny enää lastenlauluja) ja ei, hän vaan halusi valvoa ja bilettää. No sitten nukahdin itsekin siinä välissä, ja äiti tuli 12 kotiin, ja otti sit Lucyn. No, Lucy oli sit vielä valvonut 1,5 h sen jälkeenkin, ja sekin oli nukahtanut kesken kaiken. Saamari. 

Niin, ne ravintolaoongelmat. No siis me "joudutaan" syömään nyt siellä melkein joka päivä ennen joulua. Siellä on tosi hauska henkilökuntaa, oon tutustunu sellaseen tarjoilijatyttöön, joka on tosi tosi ihana ja hauska. Ja sitten siellä on se toinen tarjoilija, vanhempi mies, tosi komee.  Se ei tosin oo se ongelma, vaan ongelma on eräs asiakas, Intersportin myyjä, sellanen vähän tatuointeja/lihaksia/ varmaan snoukkaa, on siellä työporukalla aina samaan aikaan syömässä kun mekin. Ja kun täällä kaikki tuntee toisensa, niin ne kaikki intersport-tyypit sit aina vaan jutskaa ton perheen iskän/Leonardon kanssa (kuka nyt Leonardon kanssa ei jutskais...) ja sit se sama kyseinen tatuointiherra aina sit kiusaa lapsia ja naurattaa niitä. Melkein jo niin paljon et mua ärsyttää. No.. sitten tänään sain silmäniskun, ja sitten se sama häiskä tuli kyselemään et mitä teen illalla. Tosi kurja ongelma kaiken kaikkiaan. 

Illalla kuitenkin tänään ajattelin katsoa leffoja ja syödä herkkuja. Nyt kuitenkin olisi vielä edessä se huoneen laitto, tavarat on jo siirretty mutta sit pitäis vielä kylppäri siivota ja pestä pyykkiä. Mun vapaa-aika loppuu kesken, ehkä ihan hyvä etten ehdi tatuointiherran kanssa kaljalle. Ja I love my boyfriend. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti