"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Yllätys!

Yllätys itsellenikin oli seuraava toimenpide, mutta päätin kahden vapaapäiväni kunniaksi (jo maanantaina...) varata hotellin Ranskasta yhdeksi yöksi. Eli siis kukonlaulun aikaan suuntaan maanantaina Mulhouseen, ihan Sveitsin rajalle. Ja houkuttaisi suuresti samalla käydä Strasbourgissa, mutta saa nähdä, jaksanko istua junassa yhtään enempää. Eli siis suunnitelmani on olla maanantai Ranskassa, ja suuntaan sitten Zürichiin heti tiistai-aamuna, josta meinasin hypätä puoli kolmen junaan takaisin kohti Landeckia ja kotia. Todellakin, tulisin mieluiten paljon myöhemmin kotiin, MUTTA viimeinen bussihan Serfausiin saapuu jo 19.05. Mutta siis 36 tuntia silkkaa toimintaa, josta tulee menemään junassa yli 10h. Mutta siis odotan tätä kyllä innolla, toivon, että perhekin lämpiää tälle yölliselle päätökselleni. Tässä matkassa on kuitenkin kaikki katastrofin ainekset tiedossa, joten fingers crossed taas. Kaikki pyykitkin on vielä likasena Kitzbühelin jäljiltä.... No... hotelli on ainakin jo maksettu!

Ja sellainen uutinen, että imuri meni rikki. Joka on ihan hirveä uutinen, koska koirankarvoja on nyt jo joka paikassa. Mielelläni tekisin päivittäiset imurointini. Ja toisaalta taas sitten mulla ei oo mitään tekemistä, 8v:n kanssa on tosi rasittavaa leikkiä koko ajan. Se on kivaa, mutta meinaan aina nukahtaa.  

2 kommenttia:

  1. Reissu kuulostaa hauskalta! Ja tuo lapsen kans leikkiminen ja nukahtaminen kuulostaa niin tutulta :D Töissä koin sitä ihan tarpeeksi ja nyt koen sitä jo omassa kotona aamulla sängyssä. Huoh :D Ainiin, ja haastoin sut! Käy kurkkaamassa ja TEE SE.

    VastaaPoista
  2. Niinpä!! Leikkiminen on kivaa, mutta tiettyyn rajaan asti. Mutta onneks tulee se vaihe toivottavasti, että lapset alkais leikkimään a. itse tai b. toisten kanssa ilman, että syntyy kolmatta maailmansotaa saman tien. Mutta joo, mä teen sen haasteen! Jee! R

    VastaaPoista