"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Ei enää niin tuskainen matka osa IV Zürich

Eli siis edellisten kuvien jälkeen on vielä pakko avautua miksi rakastuin kaupunkiin ihan täysin. No ensinnäkin kaikki edellytykset onnistuneeseen reissuun olivat kohdallaan, mahaan ei enää sattunut niin paljoa, junat olivat ajoissa, kaikki oli täydellistä. <3Zürich<3 on vähän niinkun Helsinki laajennettuna ja kauniinpana ilman merta, tai keskusta on tosi sellanen perus klassinen, plus Louis Vuittonit ja Chanelit. Eli siis jos Zürichiin tulee, saa kyllä varustautua, että kaikki on tosi kallista, vaikka ei noissa mitäänsanomattomista putiikeissa kävisikään. Mutta siis ravintolahinnat oli ihan sellasta normaalia suuren kaupungin luokkaa. Mutta siis budjettimatkaajan paikka ei Zürich ole, se soveltuu sellaiseen päivän parin ihailuun.





 Mutta siis Zürichissä on hirveän kaunista, ja paljon tosi ystävällisiä ihmisiä. Ja ehkä koko Euroopan komeimmat miehet (Bremen on pitänyt kärkipaikkaa tähän asti, jo vuodesta 2009, en tiedä miksi). Siis kaikki Sveitsiläiset ihanat pankkimiehet ovat tietysti Zürichissä, ja siis kadut vilisevät näitä i h a n i a puvut päällä olevia uroksia, joista yhden sain salakuvattua (ei noloa tai mitään), ei ole parhaasta päästä, mutta... Riittää silti. Eli siis jos olet blondi ja sinisilmäinen, sinkku, suuntaa Zürichiin. Tai jätä kumppani kotiin. Kyllä kauppojen ovet aukeavat edessä ja vauhdilla, jopa ilman meikkiä. Olen siis hulluna hyvinpukeutuviin liikemiehiin, en tiedä mikä niissä viehättää. Ehkä se puku vaan. No siis miehet olivat kyllä mun syksyn kohokohta, siis olen vieläkin ihan täpinöissäni. Ja ehkä muutenkin kaupungista. 



Kohtasin myös ennennäkemättömän ongelman, menin vaihtamaan vähän liikaa euroja frangeiksi ja sitten...... käsittämätöntä kyllä en saanut niitä mihinkään tuhlattua. Ja siis nyt ei puhuta mistään pienestä summasta. No. Aluksi meinasin ostaa mielettömän ihanan pipon aidolla turkistupsulla. Sitten onneksi tulin järkiini, en mä voi ostaa aitoa turkista ja maksaa 80 frangia piposta. Syytän melkein tapahtunutta harkintavirhettä ylläolevista ihmisolennoista. Mikään hajuvesi ei tuoksunut hyvältä, mikään ei kelvannut, wtf! Nyt mulla on siis ihan sikana frangeja rahapussissa. Hyvä syy siis lähteä Zürichiin uudestaan. Onneksi kuitenkin ostospakkoa helpotti L'occitanen myymälä, jossa myytiin jo "joulupaketteja", ja koska olin koko ajan ollut rinkka selässä väsyneenä, päätin hemmotella itseäni ihanilla suihkujutuilla. Ja koska iskä on aina ostanut mulle näitä joulupaketteja L'occitanelta ja Body Shopilta, ja tänä vuonna niitä ei ole tulossa, niin päätin hoitaa asian itse. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti