"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


lauantai 3. marraskuuta 2012

Lempparijulkkisuutisia

Ei tietystikään itseäni koskien, sillä elämässäni ei tapahdu tällä hetkellä yhtään mitään. Tänään siivosin 3 tuntia vaan sen takia, etten keksinyt muuta tekemistä. Olisin tietysti päässyt perheeni kanssa uimahalliin tänään, mutta a.en jaksanut herätä b. en todellakaan ollut pakannut uikkareita mukaan ja c. kotipäivä on nyt ihan kiva, koska "joudun" olemaan viikon pois. 

Mutta siis onneksi maailmalla tapahtuu!

Leonardo DiCaprio is back on the Market! Erin Heatherton is now a thing of the past! Eli siis iloinen uutinen kaikille Leo-faneille. Leo on tosin deittaillut koko vuosikymmenen pelkkiä langanlaihoja ja kauniita malleja, joten voi olla, että mahdollisuuteni ovat jo menneet. They split a few weeks ago," a source close to the couple told Us Weekly. "There's no bad blood -– they still care about each other a lot." Pals of the duo say there was no dramatic reason for the break-up other than very demanding careers. "They are both just really busy," the source continued. "It was just time to move on."  Eli siis suomennettuna Leonardo haluaa taas vaihtaa mallia. Yhyy. 

The best of Kristen and Rob's reunion pics!
Sitten toinen mieltäni painanut asia. Robert Pattinson ja kirottu kärmesnainen Kristen Stewart. Eli siis kesäisen pettämisskandaalin jälkeen pari on nyt antanut yhdessä haastatteluja, ja olleet kuten mitään ei olisi tapahtunut! E!Online totesi hienosti, että joulu tuli twilight-faneille etuajassa. Kristenhän oli avan sekaisin koko tapahtumasta, ja näytti monta viikkoa luurangolta paparazzikuvissa. No ei enää, pari näyttää ihan onnelliselta. Fuu. 


Harry ja William ratsailla täällä!

Mutta siis tilannetta seuraamme nyt mielenkiinnolla. Ja sitten vielä ihana Cambridgen herttuatar, jota Kateksi kutsutaan, on päättänyt aloittaa ratsastustunnit miehensä iloksi, jotta pariskunnalla olisi yhteinen harrastus. Ihan hyvä idea olisi tämäkin tietylle miespuoliselle henkilölle, joka ei varmasti ymmärrä, ketä tarkoitetaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti