"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


torstai 1. marraskuuta 2012

I heart Lazaro

Niiiiin siis todellakin, tää hieno blogi alkaa pikkuhiljaa muuttua hääblogiksi, koska pienen kylänpahaseni kadut ovat aivan typityhjät, klo 17 aikaan kävelin pääkadulla, tuli 1 auto vastaan. Eli siis täällä tää välikausi meinaa oikeesti kuolemaa, kaikki hotellit ja ravintolat on kiinni ja paikka on ihan autio. Ja sosiaalinen kuolemani meinaa sitä, että olen taas häägooglaillut, ja tässä tulee, nimittäin ihan mielettömiä mekkoja Lazaron kevät-ja syksymallistosta -12. Olen aina luullut olevani minimalistinen ihminen,  mutta nämä ihanuudet ovat kyllä kaukana minimalistisuudesta. Eli prinsessa-ja tyllivaroitus!



Ihan mieletön mekko. Ehkä vain kuitenkin hulluihin prinsessahäihin? En kyllä kuitenkaan ehkä valittaisi, jos tuohon joutuisi pukeutumaan

Aivan ihana takaosa! Mielestäni kuitenkin väri on liian beige, mutta malli todella kiva. Simppeli mutta näyttävä. Ja vyöstä tykkään paljon, jopa väristä! Ehkä myös harmaana?

Ihan mielettömän kaunis merenneitomallinen puku. Yläosa tarpeeksi vartaloa imarteleva, ja laahus todella kevyt ja kaunis. Yleensä en pidä niin tästä mallista, koska alaosa näyttää usein liian trumpettimaiselta ja tiukalta. Tässä toimii!


Lisää täältä!


                                                                                                                                                                                                                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti