"Tuntuu surulliselta kun metsä on äänetön ja auringonpaiste harmaa "

~ Nuuskamuikkunen


sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sunnuntait...

Herregud miten nopeasti toi aika oikeasti menee! Jotenkin niin kiireinen viikko takana, ettei oo tänne ehtinyt tämä toinen osapuoli kirjoittaa ollenkaan, vaikka nyt kun mietin menneen viikon päiviä, niin eivät ne oikeasti niiiiiin kiireisiä olleet. No nyt on onneksi aikaa istahtaa alas ja naputella koneella.

Odotan tulevaa viikkoa niin innoissani! Meillä alkaa johtovuorot koulussa, no sitä en nyt odota niin paljoa, mutta torstaina on tiedossa kauan odotettu Triangeli! Eli kyseessähän on siis opiskelijaristeily, jolloin siis on lupa hullutella! Toivottavasti pysytään kaikki laivassa ;)  Saa nähdä miten kahden päivän putki näkyy sunnuntain pelissä..

Tänään on ollut taas ihan perus sunnuntai, nukuin liian pitkään, siivosin, laitoin vähän ruokaa ja sain oman huoneeni viimeinkin siihen kuntoon, että siellä voi asua.. Eihän siitä muutosta ole kuin pari kuukautta. Mutta päivän kohokohta oli aivan jokin muu. Tää on sellainen juttu, jonka oon kertonut vain harvoille ja valituille, mutta fanitan Kimi Räikköstä ihan hulluna ja tykkään kattella formuloita! Arvaatte siten, että oon ihan super-iloinen loppu illan kun Kimi voitti, sillai happy happy -meiningillä :) Niin kauan ollaan saatu odottaa, että Kimi ottaa voiton paluukaudella ja nyt se sitten viimein tuli! Ja täytyyhän tässä kehua myös Sebastian Vetteliä, joka joukon hänniltä ajoi kolmanneksi. Toivotaan, että tän kauden maailmanmestaruus menee Vettelille eikä millenkään Alonsolle, hyi.

Abu Dhabi

Voisin mennä ihan hyvin Kimin kanssa naimisiin, harmi vaan että sillä on jo Jenninsä.. Mut Sebastian Vettel on oiva kakkosvaihtoehto, se ei olis liian vanhakaan! =) Tällästä tänään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti